Diary About Stuff Link
A U R E L I E
frust yang x terhingga T_T

Tuesday, January 22 @ 5:39 PM | 0 Comment [s]

well,aku frust sangat sekarang. For your information u olz,I xde passport lagi. Dijadikan cerita,harinie sensei(cikgu) panggil lah aku and da geng(geng BJ),and then sambil-2 tengah jalan tu,kak wadah tanya larr ada passport tak? aku nie berdebar dah...*dengan harapan* "dopp agi..bakpo?" kak wadah pun sengih. Aku rilek agi...sampai bilik jepun,sensei tanya saper agi sept kitorang tiada passport. Aku nie angkat tangan lerr *aku miskin* . sensei pun dengan muka sedih,"Aurel xboleh dah nie." fuhh,sedeyhh bhaii...aku mengharap gila. Surat tawaran tu sampai lewat and on the spot dia nak passport. Aduhh,aku nie duduk kat seberang laut...susah lah ckit. T_T so aku pun bagi chance gi Jepun tu dengan orang lain yang ada passport. Sedeyhhnyo~ :( aku nie kuat juga nangis tyme tu. Free-2 wafeeq nampak aku nangis. Malu wehh...haha,
For the conclusion,aku tak boleh gi Jepun. Xpa lah,aku masih ada banyak peluang. Speech contest lagi,kizuna second pulak..so,do my best larr! :)

Labels: ,


Post a Comment


Older Post | Newer Post

Guestbook
I supposed to have more free time *sigh*

STRICTLY AD IS NOT ALLOWED.

SPAMMER is PROHIBITED.

only leave nice words please .



History
  • Kembara Ilmu part 1

  • Tabung Kemanusiaan
    tekan jangan tak tekan ! sumbangan bakti kepada pemilik belog :)


    Credit

    Template by : Aurealia
    Thanks to : Wanaseoby
    Images : Tumblr

    Best View at GOOGLE CHROME!