Diary About Stuff Link
A U R E L I E
kenangan terindah dalam hidupku :)

Monday, June 24 @ 4:53 AM | 0 Comment [s]

I don't need words to describe them all :) all I want is, I always want them to know that I really love them all and nothing could describe this feeling . It's too super for me to hold, and my tears can't stop falling T__T



aisehmen tangkap lentok pulak aku malam nie. sorie larr,bro...just nak bagi korang cuci mata dengan gambar gua nie. Aku ada banyak lagi gambar-gambar tyme nie,tapi tak boleh lah nak tunjuk banyak-banyak,nanti tersangkut pula :P nie semua dorang nie adalah my beloved friend dari Sabah, seangkatan bersama aku geng Yayasan Sabah. Sepanjang program nie, banyak gila benda yang kami buat sekali .. contoh : bedah katak <3 aummm hahaha . For the Sabahans YS 1014 yang mungkin sedang stalk blog aku nie, ada lagu untuk you all ~ 

Kau ada dikala ku suka

Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh



Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku



Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku



Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu



Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku



Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku



Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku



Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku





Labels: ,


Post a Comment


Older Post | Newer Post

Guestbook
I supposed to have more free time *sigh*

STRICTLY AD IS NOT ALLOWED.

SPAMMER is PROHIBITED.

only leave nice words please .



History
  • Tangan berseni
  • Kembara Ilmu edisi 2
  • Japanese Speech Contest
  • frust yang x terhingga T_T
  • Kembara Ilmu part 1

  • Tabung Kemanusiaan
    tekan jangan tak tekan ! sumbangan bakti kepada pemilik belog :)


    Credit

    Template by : Aurealia
    Thanks to : Wanaseoby
    Images : Tumblr

    Best View at GOOGLE CHROME!