Diary About Stuff Link
A U R E L I E
Imperfect me

Thursday, July 18 @ 2:53 AM | 0 Comment [s]


aku hanya manusia biasa . Yang boleh buat kesilapan . Yang ada perasaan . Aku tidak minta semua tu terjadi, dan aku tidak suka juga benda tu terjadi . Tapi, sebelum buat satu benda, aku fikir . Aku tak buat satu benda tanpa berfikir . Dan aku juga ambil risiko dengan keputusan aku . Manusia perlu risiko, agar dia boleh berjaga-jaga. Dan pandai berjaga-jaga. Dan aku juga ambil tanggungjawab tu . Aku tak lepas tangan . Kalau aku tahu aku salah, yes, aku mengaku . Tapi kalau aku rasa aku tak salah, then bettter watch out sebab aku akan gunakan segala apa yang aku ada untuk fight, fight ketidakbenaran itu .Untung larr, percaya sama orang lain lagi . Dan untung larr pada orang lain tu, dapat kepercayaannya . Aku tak tahu nak mengadu dengan siapa, then aku mengadu dengan Tuhan . Aku tahu Tuhan ada . Dan aku tahu Tuhan dengar. Sebab dia menyayangi semua orang . Even orang marah dekat aku, aku tahu dia senyum pada aku . Sebab dia tahu segala-galanya . Tiada manusia yang faham, tapi Tuhan faham . Dan dia akan tolong . Itu janji dia, dan aku pegang janji Dia. Dia akan sentiasa sokong aku di kala aku rasa tiada orang yang menyokong aku, menerangi jalan aku kala aku rasa gelap, dan dia akan sentiasa berada di sisi aku, senang dan susah . And Tuhan tahu, kalau aku nak benda tu, then aku mesti dapat. MESTI DAPAT! dengan apa cara pun . I want to succeed, then I'll succeed. Mereka tidak tahu, tapi aku tahu apa yang aku buat . Aku ada cara sendiri, and my way is different . Mungkin tak nampak, tapi aku buat . Aku bukan buat untuk tunjuk pada semua orang, tapi cukup lah aku buat untuk kesenangan aku dan kebahagiaan aku . I'm GENIUS .

Labels:


Post a Comment


Older Post | Newer Post

Guestbook
I supposed to have more free time *sigh*

STRICTLY AD IS NOT ALLOWED.

SPAMMER is PROHIBITED.

only leave nice words please .



History
  • KOT 2013 :)
  • TOUCHING ! T___T
  • kenangan terindah dalam hidupku :)
  • Tangan berseni
  • Kembara Ilmu edisi 2
  • Japanese Speech Contest
  • frust yang x terhingga T_T
  • Kembara Ilmu part 1

  • Tabung Kemanusiaan
    tekan jangan tak tekan ! sumbangan bakti kepada pemilik belog :)


    Credit

    Template by : Aurealia
    Thanks to : Wanaseoby
    Images : Tumblr

    Best View at GOOGLE CHROME!