Diary About Stuff Link
A U R E L I E
KOT 2013 :)

Thursday, July 11 @ 7:15 PM | 0 Comment [s]

innn........hehhhh !!!! Hussein innn........hehhhh !! *deep breath* ok ok ok, stop the nonsense. Hmm, dijadikan cerita, last week sekolah aku sambut KOT ! KOT nie memang event yang ditunggu-tunggu arr....dengan perarakan yang nampak macam pertunjukan Festival Warna, ada formasi, marching and blablabla ... Conclusionnye memang GEMPAK arr ! :) Aku malas sebenarnya nak taip banyak2 tapi excited nie >.< nak citer kat korang . Haha, semangat gila KOT walaupun malam tu ada sedikit kebangangan tapi nevermind lah~~ :/ aku x kisah pun XD SO event dia macam nie....awal2 lagi,aku memang kena bangun and gi kelas 3A yang 'x berapa nak jauh' tu dari aspuri kami, salin pakaian *drumrollllssss* and gi padang . On the way ke padang pun sempat berlensa-lensa ekk? :P and then ada macam perarakan dengan baju yang glamorous gitu oleh form 5 sekali dengan maskot-maskot larr . And then as usual, formasi, marching, cheers and ada track n field punya acara dari atlet jemputan . Nak dijadikan cerita, tyme marching tuk formasi, aku nie leka lah melayan kamera-kamera di tepi tu, wat peace apa bagai...POSING siap ! and then, bila aq tengok depan, orang dah siap tarik kaki nak pusing belakang dahh ! OMG, aku memang.... -.-" haha, lucu gila . And then lepas habis semua tu, bermula lah aktiviti........ :') menarik orang untuk bergambar XD

my fiendoo :):):)

 weii...aku watpe tu? -.-'

yarkkk Aidil !

hitam+putih ? XD

teman saat duka and bangang :) wif ketua kelas

comam tak? :3

my frenz :D

muahaha duckface (*)>

my 'girlfriend' X)

orang cina x berapa nak sepet XD

wif meri :)

O_o kapal Hussein kerr tu?

matilah aku !

ok actually banyak lagi gambar, but kalau nak view lagi, view dekat facebook aku arr senang. Malas nak upload banyak2 dalam blog . Pheww....

Labels:


Post a Comment


Older Post | Newer Post

Guestbook
I supposed to have more free time *sigh*

STRICTLY AD IS NOT ALLOWED.

SPAMMER is PROHIBITED.

only leave nice words please .



History
  • TOUCHING ! T___T
  • kenangan terindah dalam hidupku :)
  • Tangan berseni
  • Kembara Ilmu edisi 2
  • Japanese Speech Contest
  • frust yang x terhingga T_T
  • Kembara Ilmu part 1

  • Tabung Kemanusiaan
    tekan jangan tak tekan ! sumbangan bakti kepada pemilik belog :)


    Credit

    Template by : Aurealia
    Thanks to : Wanaseoby
    Images : Tumblr

    Best View at GOOGLE CHROME!