Diary About Stuff Link
A U R E L I E
sweet 16th

Thursday, July 18 @ 7:38 AM | 0 Comment [s]





terima kasih kepada family Ain Salsabila, my classmate yang telah dipilih oleh aku sebagai 'rumah persinggahan' minggu ini. And for all those wishes at FAcebook and Twitter, juga berbanyak terima kasih friends :) apa lah aku tanpa kamu semua *acecece* tapi still aku terkilan, I'm waiting for someone's wish actually . But nevermind lahh Aura, maybe bukan tahun nie . You already have almost 60++ person wishes for your birthday, and aku bersyukur . Everyone keep saying, May god bless you,Long live Aura,and ect....AMEN I said. OK,I'm already sixteen and certain people cakap, umur nie adalah masa dimana kita semua dah jadi dewasa . But seriously, I don't feel any change in myself . I'm still the old Aurealia, but maybe my IQ increases a little bit. Dan aku mungkin sedikit terkesan dengan wishes ma aku yang ditaip,
Along happy birthday to you. Mama sangat sayang sama Along. ucap terima kasih dgn famili yg bgi Along kek tu. sampaikan salam mama utk mereka semua
semoga dgn bertambahnya umur Along semakin matang dlm berfikir dan mama doakan Along berjaya ke Jepun utk further study sana
Fight for it Along.. focus on SPM!!!!
Miss both of u there. Along n Awen
Take care n happy studying Along


original message amik dari facebook nie tau . Bukan nak kata apa, but still she's my mum and I love her <3 no doubt . Perjalanan hidup aku nie memang sudah ditentukan? dari start aku dapat tawaran masuk faris, it's seem the time fly so fast . Aku tak sedar pun dah masuk lebih 3 tahun dah aku duk dekat bumi orang nie. Menjalani kehidupan jauh dari parent and other family,  make me becoming into a more strong and stronger person. 18.07.1997 a cute and 'bulat' baby girl was born at Hospital Kota Marudu, and now she's a grown up girl, already can take her motor license *dengar bunyi 16yearsold dah boleh ambil ekk?* that's mean, 16 years old, already have a big responsibilities to do . Damn man, how I wish I am still a 6 years old . Laughing without worry about anything, best moment ever lahh ! ok , will keep updating. Aku still on process jawab semua wishes, lenguh dah jari menaip nie . Pasnie pulak, bye~


Labels:


Post a Comment


Older Post | Newer Post

Guestbook
I supposed to have more free time *sigh*

STRICTLY AD IS NOT ALLOWED.

SPAMMER is PROHIBITED.

only leave nice words please .



History
  • Imperfect me
  • KOT 2013 :)
  • TOUCHING ! T___T
  • kenangan terindah dalam hidupku :)
  • Tangan berseni
  • Kembara Ilmu edisi 2
  • Japanese Speech Contest
  • frust yang x terhingga T_T
  • Kembara Ilmu part 1

  • Tabung Kemanusiaan
    tekan jangan tak tekan ! sumbangan bakti kepada pemilik belog :)


    Credit

    Template by : Aurealia
    Thanks to : Wanaseoby
    Images : Tumblr

    Best View at GOOGLE CHROME!