Diary About Stuff Link
A U R E L I E
Rasyidah in da house !

Sunday, August 11 @ 11:31 AM | 0 Comment [s]

hahaha . penat beraya, seharian di rumah Rasyidah hari nie. upps, ada mention tak sebelum nie aku ada geng? ya, geng 3Budusss I guess X3 yupp, sebenarnya aku gi rumah Rasyidah nie time raya ke-3 tapi baru upload gambar nie dekat facebook, sebab tu baru boleh masuk blog nie . Kena larr rasmi dekat facebook dulu kan, glamour sikit~ nak dijadikan cerita lah kan, ada kah patut orang datang mau beraya pi rumah Rasyidah nie, dia boleh duk dalam dapur sambil pakai baju tidur lagi . Dah lahh tak mandi X) hehe, sorry Rasyidah, no offense ekk . Kah kah kah...
ko tengok tu, ko tengok...baju tidoq tue . haha, aku berabis lah pakai baju kurung nie, dia selamba derk jerr pakai baju tido beraya . memang sempoi habis haha . nasib tidak lah dia pi berjalan rumah saudaranya . Aku actually xsuka pakai baju nie sebab entah lah, design tak lawa kut . lagipun aku memang tak suka pakai baju kurung . pakai jeans+t-shirt pi beraya pun ok apa . Mama aku yang beria-ia nak pakai baju kurung, orang yang tak sambut raya pula mengalahkan yang beraya . Ada perasan tak berat aku berkurang ke bertambah ke?? :/
ini nie rombongan cik kiah yang datang serang rumah Rasyidah haritue. Aku bawa segerombolan tau serang rumah dia tue. Habis semua menu kami try, dari sekecil-kecil nata de coco yang dalam koktel tu, sampailah ayam masak kicap, nasi hujan panas@nasi pelangi . Semua sudah kami try . haha, time kami datang nie sebenarnya mama tuan rumah tiada. Terpotong jari time memasak, sebab kempunan minum coke . Aku pun macam, "ok.." rempuh jerr lah XD dah tuan rumah tiada, like a boss lah wehh . Banyak juga gambar family aku ambil dengan mama aku . Disebabkan kami sedondon, nampak cantik lah nak ambil gambar tu :)
dari kiri tue, mama aku, and then aku last sekali adik aku, Auvendra . Dia form 3 tahun nie, and yupp , PMR so wish her luck . Banyak rasanya gambar vain yang kami ambil tapi disebabkan unsur-unsur kesopanan masih dikekalkan, kami terpaksa menyembunyikan muka-muka 'comel' itu . Haha~
gambar nie diambil oleh Rasyidah, dan semuanya ahli-ahli kelab KEDATIN yerr . nampak di situ? ketua wanitanya di tengah dan diapit oleh pembantu-pembantunya XD sempat lagi berposing dengan tuan rumah tau mama aku nie -.-'
dalam gambar nie memang aku sedang tahan nak ketawa besar-besar nie . tengok sampai sengih keluar gigi haha . Aku nak buat muka vain tapi disebabkan mama aku yang sampai terherot-herot bibir nak senyum dah tu, aku pun terpaksa lah 'melawakan' gambar kali ini . And finally, wish selamat hari raya dari kami, the 3Budusss untuk anda semua . Kami buat photoshoot depan Lamborghini Egoista tu tau, baru keluar 2-3 bulan lepas kalau tak salah rasanya .








Labels: ,


Post a Comment


Older Post | Newer Post

Guestbook
I supposed to have more free time *sigh*

STRICTLY AD IS NOT ALLOWED.

SPAMMER is PROHIBITED.

only leave nice words please .



History
  • Suggestion ?
  • mengejar bayangan :) 3-1 Malaysia vs Barcelona
  • Header for Najwaa :)
  • MAS Airline terbaekkk !
  • National Science Challenge :)
  • le 50 facts about me
  • sweet 16th
  • Imperfect me
  • KOT 2013 :)
  • TOUCHING ! T___T

  • Tabung Kemanusiaan
    tekan jangan tak tekan ! sumbangan bakti kepada pemilik belog :)


    Credit

    Template by : Aurealia
    Thanks to : Wanaseoby
    Images : Tumblr

    Best View at GOOGLE CHROME!