Diary About Stuff Link
A U R E L I E
Bertukar wajah !

Wednesday, November 20 @ 12:30 PM | 0 Comment [s]

  Kini blog aku telah bertukar wajah ! errr, tak lah bertukar sangat sebab background still the same dan header pun tak buat lagi . Terpaksa aku pinjam header blogskin lain... maaf yerr, sekejap je buat sementara waktu . Takut blog nie nampak 'bogel' sangat pulak kalau takde header XD yepp seperti biasa , tema malaikat juga yang aku pilih @ putih . Nampak plain kan? simple is better :) Lawa apa putih, especially untuk interior design satu rumah...guna tema warna putih . Semua putih, dari meja, sofa, tv, telephone. Nampak sofistikated kan? hehe~ So apa pandangan anda tentang blog aku yang dicat semula nie? nampak boring ke atau korang nampak sangat cantikkk? haha, yang tu gurau k...mana ada blog cantik, banyak lagi blog lain yang lawa. Isi pun tak seberapa blog aku nie... siapa lah aku nak dibaca kisah hidup nie . Kalau dibukukan hidup aku nie, mesti takda orang nak beli. Ye lahh, setiap hari sama jer perjalanan hidupnya. Dah lah tak keluar sangat pun dari rumah . Lagi lah xde benda nak cerita .

  Stop dulu cerita pasal blog . Sekarang, aku nak tanya korang yang bakal SPM next year tue. Yerr, form 4 semua tuee....ambil tuisyen ke cuti nie? hahaXD hamboii cakap kat orang sedap sangat~ macam lah aku tak ambil . Aku ambil private tutor siap, keje malas nak drive lenie . Aku bawa bertimbun buku balik dari sekolah . Nasib tak kena tahan kat airport jer, sebab lebih berat. Bukan berat baju, berat buku ! Lumrah pelajar SBP, banyak buku dari barang keperluan lain . Buku tu satu keperluan asas dekat sekolah Faris. Macam HEM kitorang cakap, "apa yang dikatakan dalam perhimpunan, catit. Next year, insya-Allah, semua pelajar akan DIWAJIBKAN untuk membawa buku masuk ke dalam dewan perhimpunan." Well, thanks to him, aku yang dah mimpi sampai langit ketujuh terkejut beruk bila dia cakap macam tu. And I was like WTH?! biar betul . Aku dalam kelas pun tak catit nota cikgu, nie nak catit apa yang dia cakap kat depan tu. Kalau macam nie lar gayanya, terpaksa lah beli buku nota baru (korang rasa lah aku nak beli ke? hehe)

  Ok lah, dah pukul 4.30 pagi dah nie. Kena tidur, nanti kul 2 kena bangun . Aku rasa nak format jer laptop nie harinie, tapi biarkan dulu lah. Aku takde hard disk lagi tuk backup. *yawn* bye cuppy cake, lebiu olls :*

P/S: kena caj tepon adik, aku dah guna semalaman plug. hehe~ sori wen.

Labels: , ,


Post a Comment


Older Post | Newer Post

Guestbook
I supposed to have more free time *sigh*

STRICTLY AD IS NOT ALLOWED.

SPAMMER is PROHIBITED.

only leave nice words please .



History
  • Tutorial #4 : Membuat Blogskin sendiri
  • Aku menjurus kepada apa?
  • Not A Storyteller
  • It's really ok if....
  • Last post :'( hiatus begins
  • Homework problem
  • Out of Nowhere
  • SCHOOL attack !
  • Awkward post
  • Tutorial #3 : Menambah gambar Instagram (blogskin)...

  • Tabung Kemanusiaan
    tekan jangan tak tekan ! sumbangan bakti kepada pemilik belog :)


    Credit

    Template by : Aurealia
    Thanks to : Wanaseoby
    Images : Tumblr

    Best View at GOOGLE CHROME!